Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gómez schrijft geschiedenis en leidt succesvol duel Bayern in

Laatste update:

Bayern München - BATE Borisov 4-1
Heynckes zag in de eerste helft toe hoe Bayern niet spectaculair speelde, maar wel uiterst efficiënt. En dat was tegen het defensief ingestelde BATE meer dan welkom. Xherdan Shaqiri kwam na dik twintig minuten spelen met wat geluk op links langs Denis Polyakov en uit zijn pass zorgde Mario Gómez van dichtbij voor de 1-0. Het was voor de aanvaller zijn 22e doelpunt in de Champions League en daarmee mag hij zich Bayerns topscorer aller tijden van het toernooi noemen. Ook na de 1-0 kozen de bezoekers ervoor om de verdedigende stellingen niet te verlaten.

In de tweede helft gebeurde er van alles. Na een grove charge op Artem Kontsevoy mocht Boateng al na vijf minuten inrukken. Drie minuten later verdubbelde Thomas Müller echter de voordelige marge van Bayern, al deed hij dat mogelijk in buitenspelpositie. Na ruim een uur spelen gooide Shaqiri de wedstrijd in het slot. De lange Gómez gaf voor op de kleine Shaqiri, die Andrey Gorbunov met een kopbal verschalkte: 3-0. Polyakov kreeg in de 69e minuut zijn tweede gele kaart voor een schwalbe. Een heerlijk doelpunt van David Alaba betekende zeven minuten voor tijd de 4-0 en in de slotfase mocht Yegor Filipenko de eretreffer voor zijn rekening nemen: 4-1.

Lille - Valencia 0-1
Het team van Salvador González Voro, die Ernesto Valverde nog verving, speelde een degelijke eerste helft en kwam eigenlijk nimmer in gevaar. Lille leefde slechts enkele malen op, maar de schoten van afstand konden doelman Vicente Guaita niet verontrusten. Valencia, dat niet over de geschorste Roberto Soldado kon beschikken, nam na 36 minuten spelen de leiding. Marko Basa liet zich in het strafschopgebied aftroeven door Jonás en hield de aanvaller vervolgens vast. Met een geplaatste inzet verzilverde Jonás zelf de toegekende elfmetertrap.

Na de onderbreking hadden beide ploegen diverse mogelijkheden om te scoren. In de 58e minuut kropen de bezoekers door het oog van de naald toen Nelson Valdes een inzet van Sylvio Rodelin van de doellijn haalde. Ook Gianni Bruno was tot tweemaal toe dicht bij de openingstreffer. Twintig minuten voor tijd ontsnapte Lille toen een inzet van Jonás maar net langs de kruising van Steeve Elana vloog. In de slotminuten ontsnapte Valencia tot driemaal toe. Guaita verrichtte twee uitstekende reddingen en had geluk dat de lat een doelpunt van Dimitri Payet in de weg stond.

-
Wint Bayern München de Champions League?

Meer nieuws

'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
0
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
27
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
9
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
21
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties