Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Géén dubbelslag voor PSV: gesprekken met Mino Raiola leveren niets op

Laatste update:

Dumfries, die in april 25 jaar wordt, heeft nog een contract tot de zomer van 2023. De Oranje-international werd vorig jaar zomer met clubs als Newcastle United en AC Milan in verband gebracht. "Als corona niet had toegeslagen, had ik misschien al ergens anders gespeeld", zei hij in september. "Dat is niet gebeurd en ik ben heel blij bij PSV, maar ik voel wel dat ik als voetballer en als mens klaar ben voor een club in het buitenland."

PSV gaat uit van een transfersom tussen de twaalf en vijftien miljoen euro als Dumfries, die medio 2018 van sc Heerenveen overkwam en sindsdien 110 duels in alle competities speelde, daadwerkelijk komende zomer vertrekt. Het is maar de vraag of de Eindhovense club een dergelijk bedrag voor Mohamed Ihattaren zal ontvangen als de naderende gesprekken met Raiola over de middenvelder eveneens op niets uitlopen.

Ihattaren, die vrijdag zijn negentiende verjaardag viert, staat immers nog maar tot volgend jaar zomer op de loonlijst van PSV. De gesprekken tussen beide partijen zijn bovendien al sinds het voorjaar van 2020 aan de gang. PSV lijkt volgens het weekblad snel duidelijkheid te willen met het oog op de te volgen strategie, een zomerse transfer bijvoorbeeld, mocht een handtekening uitblijven.

"Hoelang ik hier nog blijf, weet ik niet", zei Ihattaren vlak voor de winterstop. "Het klopt dat we al een tijdje in gesprek zijn, maar ik laat alles aan mijn zaakwaarnemer over. Komen we eruit, dan komen we eruit. Zo niet, ik heb nog een contract tot 2022."

Meer nieuws

Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
0
Stadionspeaker Roda JC legt voor de camera uit waarom hij enorme fout maakte
1
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
10
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
90
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties