Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Géén Juventus, PSG of Real vandaag of morgen, Arsenal was zijn enige kans'

Laatste update:

Transferexpert Fabrizio Romano verzekert dat Arsenal deze week sowieso weinig fiducie meer had om Aouar nog te kunnen aantrekken. Het laatste bod op de middenvelder was 38 miljoen euro, exclusief variabele bonussen, terwijl Aulas weigerde om met minder dan 50 miljoen euro én 10 miljoen euro aan variabele bonussen genoegen te nemen. De voorzitter van de Ligue 1-club koos er zaterdag voor om een einde aan de geruchtenstroom te maken, daar het voor grote onrust rondom de club bleef zorgen.

"Géén Juventus, Paris Saint-Germain of Real Madrid vandaag of morgen, Arsenal was zijn enige kans", zo verzekert Romano via sociale media. "Arsenal was van plan om in de komende 48 uur nog een poging te wagen, maar niet voor vijftig miljoen euro én bonussen. Dat is waarom Olympique Lyon de onderhandelingen heeft gestaakt."

Franse media verzekeren dat Aouar, 22 jaar, zelf ook niet van plan was om Olympique Lyon onder druk te zetten om alsnog een transfer te kunnen maken. "Aouar wilde de club in de slotfase van de transfermarkt niet in moeilijkheden brengen. Hij wil daarnaast volgend jaar zomer meedoen aan het EK en een overgang naar een nieuwe club zou een groot risico met zich meebrengen. Daarnaast wil hij Olympique Lyon aan Europees voetbal helpen", klonk het bij RMC Sport.

Olympique Lyon maakte zaterdagavond de wedstrijdselectie voor het duel met Olympique Marseille bekend. Aouar én ook Memphis Depay maken deel uit van de groep van trainer Rudi Garcia. Volgens Franse media is ook het vertrek van Depay inmiddels uitgesloten, daar de deadline van zaterdagmiddag inmiddels is verstreken. Volgens L'Équipe bestaat de mogelijkheid echter nog dat de Nederlander in de komende 48 uur alsnog naar Barcelona gaat, indien LaLiga toestemming geeft in verband met de precaire financiële huishouding van de Catalanen én de clubs zondag of maandag tot een akkoord komen.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties