Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Go Ahead benut tweede penalty wél en grijpt in minuut 98 punt in IJsselderby

Laatste update:

Bij Kowet ontbrak Willum Willumsson, nadat hij in het duel met Vitesse (0-2 winst) een oliedomme rode kaart kreeg. Aan de kant van de Zwollenaren speelde aanvoerder Bram van Polen zijn vijfhonderdste wedstrijd in het Zwolle-shirt. Het leverde hem een bloemetje van GAE-coach René Hake op.

Al binnen één minuut werd de IJsselderby tijdelijk stilgelegd. Van Polen was het mikpunt van een bekertje bier. Na een korte onderbreking kreeg Go Ahead al heel snel de uitgelezen kans op de voorsprong.

Schendelaar haalde Oliver Edvardsen naar de grond en Dennis Higler wees resoluut naar de stip. Victor Edvardsen legde aan, maar moest lijdzaam toezien hoe Schendelaar zich van schlemiel tot held ontpopte. Met een fraaie redding keerde hij de strafschop en hield hij zijn doel schoon.

Na een minuut of 25 dacht PEC de IJsselderby opengebroken te hebben toen Thy de bal tegen de touwen werkte. Na lang VAR-beraad werd echter bevestigd dat de spits enkele centimeters buitenspel had gestaan.

Na een verder weinig kansrijk eerste bedrijf nam PEC diep in de tweede helft de leiding in De Adelaarshorst. Thy profiteerde optimaal van een zwakke aanname van Bas Kuipers en gebrekkige communicatie achterin en stiftte de bal fraai over doelman Jeffrey de Lange: 0-1. Er waren geen uitsupporters mee om de openingstreffer te vieren. Zij mochten niet komen.

Enkele minuten later dacht Victor Edvardsen de stand alweer gelijk te trekken, maar hij schoot van heel dichtbij kiezelhard op de uitgesnelde Schendelaar op. Ook Bobby Adekanye kreeg een goede mogelijkheid, maar hij mikte over.

Zo leek het duel in het voordeel van de Zwollenaren te eindigen, ware het niet dat Kersten in minuut 96 een oliedomme handsbal maakte in zijn eigen zestien. De VAR greep terecht in en de bal ging op de stip.

Dit keer legde niet Edvardsen maar Deijl aan. Weer vestigde de Zwolse hoop zich op Schendelaar, ditmaal kon de doelman de hoop niet waarmaken. Hij dook de goede hoek in, maar kwam niet bij de bal: 1-1.

Meer nieuws

Vriend van Monica Geuze, James Lawrence, is dicht bij stap naar Eredivisie
14
'Europese grootmacht wil deal van Matthijs de Ligt met Manchester United kapen'
45
Dit zijn alle 39 dispensatiespelers die deelnemen aan de Olympische Spelen
5
'Feyenoord gaat volgende speler uit Zuid-Amerika naar De Kuip halen'
13
Justin Bijlow spreekt zich uit over zijn huidige situatie bij Feyenoord
11
Programma, uitslagen en standen van het voetbaltoernooi op de Olympische Spelen
1

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties