Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Go Ahead buigt achterstand om en wint in slotseconde van FC Utrecht

Laatste update:

Foeke Booy won als trainer van Utrecht tweemaal de KNVB Beker en één keer de Johan Cruijff Schaal en zat als coach liefst 170 duels op de bank bij de Domstedelingen. Booy hoopte zijn ex-werkgever zaterdagavond pijn te kunnen doen en dat lukte na rust, want in de eerste helft had hij met Go Ahead weinig te vertellen. Het was dan ook een klein wonder dat de thuisploeg bij rust niet had gescoord. Utrecht begon sterk en was al binnen tien minuten tweemaal gevaarlijk geweest: Jeffrey Rijsdijk haalde een bal van de lijn en Sjoerd Overgoor haalde een kopbal voor de lijn weg.

Utrecht drukte Go Ahead steeds verder terug op de eigen helft en het wachten was op de 1-0. Christian Kum had eventueel voor dat doelpunt kunnen zorgen, nadat hij goed werd bediend door Ruud Boymans. De verdediger vergat echter uit te halen en zijn voorzet bereikte vervolgens ook geen medespeler. Utrecht maakte ook de nodige slordigheidsfouten, maar doordat Go Ahead een barre wedstrijd afwerkte, was het eenrichtingsverkeer in de eerste helft in Stadion Galgenwaard. Zo mikte Mark van der Maarel tegen de kruising en stuitte Rubio Rubin op doelman Erik Cummins.

Diezelfde Rubin zou overigens een hoofdrol vertolken in de tweede helft, want na 49 minuten werkte basisdebutant Gyrano Kerk de bal op aangeven van Rubin de bal in de verre hoek. De voorsprong was zonder meer verdiend en twee minuten later werd het 2-0: Overgoor leed balverlies, Rubin bediende Ruud Boymans en die schoof de bal onder Cummins door. De wedstrijd leek gespeeld, maar Go Ahead knokte zich helemaal terug. Deniz Türüc kreeg veel tijd op de rand van het strafschopgebied en schoot het leder via de voet van Van der Maarel in de linkerhoek: 2-1.

Het duel kantelde en Go Ahead kreeg via Rijsdijk en Fernando Lewis kansen om op gelijke hoogte te komen, alvorens Bart Vriends een kwartier voor tijd alsnog voor de 2-2 zorgde. De verdediger, die uit de jeugdopleiding van nota bene Utrecht komt, kopte een hoekschop van Antoine van der Linden keihard tegen de touwen. De rood-witten van Rob Alflen waren in de slotfase nog dicht bij de overwinning, maar invaller Timo Letschert zag zijn kopbal uit een vrije trap rakelings naast gaan. Door een goal van Rijsdijk in extremis kreeg het duel toch nog een winnaar: 2-3.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger, denk je?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties