Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Go Ahead Eagles bereikt akkoord met AZ en haalt opnieuw kampioen

Laatste update:

Kramer doorliep sinds de Onder-14 de jeugdopleiding van AZ. In de Alkmaarse hoofdmacht speelde de verdediger tot dusverre één officieel duel. Op 18 augustus 2019 maakte hij zijn debuut tegen FC Groningen.

Afgelopen seizoen werd Kramer verhuurd aan SC Cambuur, waarmee hij het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie veroverde. De verdediger kwam tot 22 competitieduels, al deed hij het merendeel als invaller mee. Hij speelde inmiddels al ruim honderd duels in de Eerste Divisie.

"Ik was vorig seizoen eigenlijk best wel onder de indruk van de manier van spelen van Go Ahead Eagles", vertelt Kramer. "De organisatie binnen het team was goed en de spelers wisten precies wat ze van elkaar konden verwachten in het veld. Er was een duidelijk plan, mooi om te zien. Wat dat betreft heeft Cambuur het afgelopen seizoen drie wedstrijden heel lastig gehad tegen Go Ahead Eagles. Uiteindelijk is het voor beide clubs goed gekomen door de promotie naar de Eredivisie."

Kramer is inmiddels de vierde aanwinst voor het nieuwe seizoen bij Go Ahead Eagles. Eerder werden al Isac Lidberg (Gefle IF), Ragnar Oratmangoen (SC Cambuur) en Philippe Rommens (TOP Oss) aangetrokken door de Deventer Eredivisionist. Met Oratmangoen en Kramer neemt de club dus twee kampioenen van de Keuken Kampioen Divisie mee naar de Eredivisie.

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
14
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties