Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax heeft Philippe Sandler gescout: dit is de uitkomst

Laatste update:

Met name Mike Verweij van De Telegraaf tipt Sandler al wekenlang aan Ajax. "Ajax zal toch wat moeten, die kunnen niet voor het derde jaar op rij 120 miljoen uitgeven", zei Verweij maandag in de podcast Kick-off.

"Ajax zal dus inventief moeten zijn", stelt Verweij. "Sandler is gratis naar NEC gekomen. Ik denk dat je hem voor drie tot vijf miljoen euro kunt ophalen. Verkoop je dan Josip Sutalo, dan denk ik wel dat je hier wel een veel betere speler aan hebt. Als ik Ajax was, zou ik dus onmiddellijk Sandler halen."

Ajax wil daar geen gehoor aan geven, zo weet Sanders. "Ajax heeft Sandler gescout, maar die is 'afgescout'", zo klinkt het in de Pantelic Podcast. "Voor Ajax is het voorlopig in ieder geval geen optie. De voorkeur gaat uit naar anderen."

Pieter Zwart van Voetbal International zal dat niet meer dan logisch vinden. De hoofdredacteur van het blad vindt Sandler geen goede optie voor Ajax. "Ik verbaasde me over de lovende kritieken die Sandler ontving na de bekerfinale", zei Zwart in een video-item. "Dat toont wel aan dat in Nederland alleen gekeken wordt of een verdediger kan voetballen."

Zwart wijst op de 'gigantische verdedigingsfout' van Sandler bij het enige doelpunt in de bekerfinale. "Santiago Gimenez loopt weg bij Sandler, die er een beetje achteraan sjokt. Die staat vervolgens op vier meter te dekken bij Gimenez, waardoor de pass naar Igor Paixão kan komen. Later was er ook nog een moment met Ayase Ueda die vrij voor de keeper kwam, een vergelijkbare fout van Sandler."

"Het verdedigen bij Sandler gaat allemaal met een gemakzucht...", aldus Zwart. "Dat zie ik iedere wedstrijd die ik van hem kijk."

Meer nieuws

Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
0
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
19
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
7
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
16
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
6
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties