Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Go Ahead Eagles elimineert teleurstellend sc Heerenveen in bekertoernooi

Laatste update:

De man van de eerste helft was Andries Noppert, die Go Ahead meerdere keren op de been hield. In de tiende minuut kopte Sven van Beek de bal door na een ingooi, waardoor een grote kans ontstond voor Anthony Musaba; vlak voor het doel stuitte de aanvaller van Heerenveen op Noppert. Halverwege de eerste helft leidde Van Beek alweer een kans in door de bal te verlengen met het hoofd, ditmaal uit een corner. Bij de tweede paal bracht Noppert redding op een inzet van Rodney Kongolo. Vervolgens tikte de keeper de bal ook over zijn lat nadat Musaba vanaf de rechterflank naar binnen trok en de bovenhoek zocht.

Zelf werd Go Ahead wat minder vaak dreigend, maar in de vijftiende minuut waren de bezoekers wel op voorsprong gekomen. Na een lage voorzet van Luuk Brouwers vanaf de rechterflank betekende een knappe kopbal van Iñigo Córdoba de 0-1. Córdoba had de smaak te pakken en waagde even daarna een nieuwe poging, maar ditmaal keerde doelman Xavier Mous de inzet. Hetzelfde gebeurde vijf minuten na de pauze. Heerenveen was onmachtig in het eerste kwartier van de tweede helft en Noppert was alert waar noodzakelijk, waardoor Go Ahead nauwelijks in de problemen kwam.

In het laatste halfuur van de wedstrijd kwamen er wel kansen voor Heerenveen. Invaller Siem de Jong kopte over na een voorzet van Tibor Halilovic; Henk Veerman knikte naast uit een hoekschop. Een lage inzet van Filip Stevanovic miste richting, waardoor Noppert geen stap hoefde te zetten. Go Ahead liet na om de wedstrijd te beslissen toen Philippe Rommens in een counter de verre paal trof met zijn diagonale uithaal. Heerenveen was gedwongen om risico's te nemen en liet daardoor grote ruimtes voor Go Ahead, dat niet zorgvuldig genoeg was in de pogingen om daarvan te profiteren. In de blessuretijd probeerde Rami Kaib uit een afvallende bal nog een verlenging af te dwingen, maar Go Ahead bleef overeind.

-
Verdiende Go Ahead Eagles de zege op sc Heerenveen?

Meer nieuws

'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
25

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties