Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Go Ahead Eagles heeft vanaf donderdag Arsenal-talent op proef

Laatste update:

Crowley startte in de jeugd van Aston Villa en maakte in 2013 de overstap naar Arsenal, waar hij een jaar later een professioneel contract ondertekende. Hij liet in zijn eerste twee jaar bij Arsenal Onder-18 en Arsenal Onder-21 een goede indruk achter en mocht medio 2015 met de A-selectie van Arsène Wenger mee op tournee naar Singapore.

Speeltijd in de hoofdmacht was echter niet weggelegd voor Crowley, die vorig seizoen aan Barnsley werd uitgeleend. Bij Oxford United zou de middenvelder aanvankelijk een complete voetbaljaargang blijven, maar na elf duels en drie goals maakte de club een voortijdig einde aan de samenwerking.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties