Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Go Ahead Eagles houdt hoop op promotie en wacht op VVV-Venlo

Laatste update:

Zo spectaculair als afgelopen woensdag de eerste ontmoeting tussen Go Ahead en Dordrecht aan de Krommedijk was (3-3), zo weinig was er vooral in de eerste helft in Deventer te beleven. Aangezien de thuisploeg door de drie gescoorde uitdoelpunten genoeg had aan 0-0, wisten de bezoekers dat er in ieder geval gescoord diende te worden in de Adelaarshorst. Dat had al na enkele minuten kunnen gebeuren, maar een schot van Jeffrey Rijsdijk verdween rakelings over het doel van keeper Nick Marsman. Aan de andere kant was de grootste kans van de eerste helft evenwel voor Go Ahead.

Promes had het elftal van trainer Erik ten Hag toen al op voorsprong moeten zetten, maar na een uitstekende pass van Jarchinio Antonia verzuimde de middenvelder om het hoofd koel te houden en probeerde hij tevergeefs om de bal over doelman Warner Hahn te stiften. De hoogtepunten van de eerste 45 minuten zijn daarmee genoemd, maar ook na de pauze slaagden de beide teams er niet vaak in om dreigend te worden. Xander Houtkoop had wel de openingstreffer op zijn schoen namens de gastheren, maar de aanvaller liet een grote kans liggen.

Een kwartier voor tijd leek de equipe uit Deventer alsnog aan alle onzekerheid een eind te maken; Promes ging tijdens een duel met bewaker Josimar Lima dankbaar naar de grond en alhoewel de Schapenkoppen van mening waren dat de vermeende overtreding buiten het strafschopgebied plaatsvond, wees arbiter Tom van Sichem toch naar de stip. Promes ontfermde zich zelf over dit buitenkansje en gaf Hahn het nakijken: 1-0. Fouad Idabdelhay had in die stand nog verandering kunnen brengen, maar de invaller van Dordrecht liet in de slotfase twee riante mogelijkheden liggen. De invalbeurt van Idabdelhay werd nog ongelukkiger toen zijn balverlies een counter inleidde die de 2-0 van Peters opleverde. Voor de supporters van Go Ahead was er nog meer te juichen, want Promes volleerde op fraaie wijze de 3-0 achter Hahn.

-
Denk je dat Go Ahead Eagles naar de Eredivisie promoveert?

Meer nieuws

Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
5
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
31
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
53
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties