Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Go Ahead Eagles in diepe rouw om overlijden zoontje doelman Michaelis

Laatste update:

"De verslagenheid bij onze jongens is groot", verklaart hoofdtrainer Kees van Wonderen in een reactie op de clubsite. "De wedstrijd van morgen (tegen FC Volendam, red.) spelen we daarom niet alleen om een sportief resultaat te behalen, maar ook voor Mitchel." Go Ahead Eagles voegt daar verder aan toe dat de gedachten van iedereen binnen de club uit de Keuken Kampioen Divisie bij Michaelis en zijn vriendin Jenn zijn. Michaelis zal uiteraard niet aantreden tegen de club die hij eerder in zijn loopbaan enkele jaren diende.

De club uit Deventer meldt voorts dat zowel Go Ahead Eagles als FC Volendam dinsdagavond met rouwbanden zal aantreden. Daarnaast dragen alle spelers voorafgaand aan de ontmoeting in De Adelaarshorst een speciaal t-shirt om Michaelis en zijn vriendin een hart onder de riem te steken. Ook bij de tegenstander uit Volendam komt het droevige nieuws hard aan. "Wij treuren mee met dit verschrikkelijke bericht. Morgen staan we er samen op gepaste wijze bij stil", zo schrijft FC Volendam op Twitter.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties