Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Go Ahead Eagles keert na één jaar terug naar de Eredivisie

Laatste update:

De Graafschap eindigde na een inhaalslag op een verdienstelijke voorlaatste plaats in de hoogste afdeling, maar juichte daarmee dus te vroeg, want De Superboeren mogen het - in principe - na de zomer weer proberen in de Jupiler League. De Graafschap deed er nog wel alles aan om goals te vinden op De Vijverberg, want in de eerste dertig minuten was men de baas en werden er liefst tien pogingen gelost. Daar tegenover stond niet één kans voor Go Ahead, maar de eerste de beste mogelijkheid voor het bezoek was wel meteen raak.

Leon de Kogel werd na een uittrap van doelman Theo Zwarthoed gevonden door Randy Wolters en schoot de bal op prachtige wijze in de verre hoek: 1-1. De Vijverberg viel in één klap stil, want nu zouden drie Doetinchemse doelpunten niet meer opleveren dan een verlenging. De score was overigens geopend door Piotr Parzyszek, die op aangeven van Andrew Driver fraai raak kopte. Nathaniel Will, Driver, Dean Koolhof, Bart Straalman en Parzyszek hadden voor die openingstreffer al prima kansen laten liggen.

In de tweede helft werd De Graafschap zo gevaarlijk niet meer tegen de nummer vijf van het voorbije seizoen in de Jupiler League. In het eerste kwartier werden er drie mogelijkheden gecreëerd: Koolhof kon de bal na een voorzet van Driver slechts schampen en mikte daarna over, terwijl Smeets een afstandsschot een halve meter naast mikte. Jan Vreman greep na een uur slepen in en haalde Parzyszek naar de kant ten faveure van Nathan Kabasele, maar ook de Belg slaagde er niet in om de muur van Kowet te slechten.

Als er iemand was die De Graafschap weer hoop had kunnen geven, was het Straalman, maar de verdediger schoot van dichtbij op Zwarthoed. Aan de andere kant had invaller Darren Maatsen het tweeluik definitief kunnen beslissen, maar na een counter stuitte hij op Jurjus. In het laatste kwart was er ook nog een kans voor Vincent Vermeij, maar zijn schot werd tegengehouden door Zwarthoed en de rebound was vervolgens niet aan Driver besteed. De Graafschap degradeerde en de fans rolden een spandoek uit: 'Als we gaan, dan gaan we met z'n allen'.

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties