Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Go Ahead Eagles raakt Overmars in de zomer kwijt

Laatste update:

Overmars weet zelf nog niet wat hij hierna gaat doen, laat hij weten aan de Stentor. De oud-international stelt dat de teleurstellende resultaten van de Eagles hebben meegewogen in zijn beslissing, maar dat het niet van doorslaggevend belang is geweest. "Dat we dit jaar niet staan, waar we willen staan, versnelt zo'n proces wel wat. Want uiteraard voel ik me verantwoordelijk", geeft Overmars aan.

De 38-jarige Overmars werd dit seizoen en vorig seizoen al eens gelinkt aan een functie bij Ajax, maar zei toen dat hij daar op dat moment geen behoefte aan had. De 38-jarige oud-aanvaller kwam aan het begin van zijn carrière een seizoen uit voor Go Ahead en besloot in het seizoen 2008/09, toen hij al vier jaar gestopt was met voetbal, nog een rentree te maken.

Ik hoop dat Marc Overmars een functie krijgt in de Eredivisie

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
14
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
8
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
21
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
58

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties