Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Go Ahead Eagles versterkt selectie opnieuw met talent uit Ajax-school

Laatste update:

De 21-jarige Nieuwpoort is een rechtsback, die in 2011 een profcontract kreeg bij Ajax. Tot een debuut in het eerste elftal kwam het echter niet en de vleugelverdediger werd twee keer verhuurd aan Almere City. Vorig seizoen deed hij daar in 31 competitiewedstrijden in de Jupiler League mee.

Go Ahead geeft Nieuwpoort, die regelmatig werd geselecteerd voor de jeugdelftallen van Oranje, nu een kans om zich te laten zien in de Eredivisie. Hij kan gezien worden als de vervanger van Doke Schmidt, die in het afgelopen seizoen werd gehuurd van sc Heerenveen.

Sven Nieuwpoort is een versterking voor Go Ahead Eagles

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
107
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
18
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties