Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Go Ahead evenaart in Kerkrade grootste uitzege van seizoen

Laatste update:

Voor rust was het als gezegd Antonia die de Kerkraadse verdediging gek maakte. In de negende minuut kwam hij in een één op één-situatie tegen Ard van Peppen te staan; hij kapte hem uit en zag dat Filip Kurto iets te ver voor zijn doel stond, waarna hij het met een prachtige boogbal over de Pool heen afmaakte. Twee minuten later voerde Antonia de score op tot 0-2: Sjoerd Overgoor stuurde Xander Houtkoop weg op links en uit zijn afgemeten voorzet kopte Antonia raak.

De bal ging over de lijn en Eric Braamhaar had dat, in tegenstelling tot zijn assistent, goed gezien. Go Ahead zat daarmee op rozen, maar Roda JC liet het hoofd nog niet hangen en Mitchell Donald kopte na een half uur spelen de aansluitingstreffer binnen (1-2). De levendige eerste helft kende nog zeker drie goede kansen, maar Houtkoop was de enige die ook echt scoorde. Met een schot door Kurto's benen bepaalde hij de ruststand op 1-3. Roda JC moest de zaken na rust gaan rechtzetten.

In de tweede helft ging echter vrijwel alles fout bij het team van Ruud Brood. Al na twee minuten mocht Van Peppen gaan douchen met zijn tweede gele kaart; hij haakte Deniz Turuc bij een snelle counter. Met een man minder liep Roda JC al vlot tegen de vierde tegengoal aan voor eigen publiek. Erik Falkenburg kopte 'm binnen en maakte zo zijn vierde van het seizoen. Roda JC raakte gefrustreerd, Frank Demouge kwam weg met geel na een onnodige en gemene schop en het spel werd er niet beter op.

De gemoederen bedaarden in het laatste kwartier en Demouge kreeg zowaar nog de mogelijkheid om het verlies iets draaglijker te maken. Bart Vriends haalde de inzet van de bonkige spits echter van de lijn en voorkwam daarmee de 2-4. Marc Höcher had het geluk ook niet aan zijn zijde, hij schoot op de lat. Go Ahead klimt naar de elfde plaats in de Eredivisie en gaat na de interlandonderbreking thuis de strijd aan met Vitesse. Roda JC moet proberen zichzelf te hervinden in een uitwedstrijd tegen AZ.

-
Denk jij dat een klassering in het 'linkerrijtje' erin zit voor Go Ahead Eagles, dit seizoen?

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
6
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties