Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Go Ahead kan uitstekende reeks Vitesse geen halt toeroepen in Deventer

Laatste update:

Dat Vitesse in De Adelaarshorst al binnen vijf minuten op voorsprong stond, had de thuisploeg vooral aan zichzelf te wijten; Go Ahead mocht een corner nemen, maar die werd niet goed getrapt en vervolgens waren de Arnhemmers veel alerter in de omschakeling. Labyad zette de counter zelf op, kreeg de bal via Denys Oliynyk weer terug en passeerde keeper Mickey van der Hart. Jop van der Linden deed nog een uiterste poging om de inzet van Labyad te keren, maar via het been van de centrumverdediger rolde de bal alsnog over de doellijn: 0-1. Luttele minuten leidde een identieke situatie bijna tot een tweede treffer voor de gasten en nu was het Labyad die Oliynyk bediende, maar hij wist van der Hart niet te passeren.

Aan de andere kant probeerde Kowet kort daarop wel wat terug te doen, maar de volley van spits Marnix Kolder was een prooi voor Eloy Room. Ook Wesley Verhoek liet halverwege de eerste 45 minuten de kans liggen om de Vitesse-doelman te verschalken. De meeste dreiging bleef evenwel komen van de bezoekers, die veel sterker en gevaarlijker waren; Labyad knalde over, een schot van Oliynyk werd geblokt en de inzet van spits Bertrand Traoré werd gepakt door Van der Hart. De matige eerste helft verleidde het thuispubliek in Deventer tot fluitconcerten.

Na de hervatting had Go Ahead, gezien de minieme achterstand, desondanks nog alle kansen op een beter resultaat. Het team van trainer Foeke Booy, door de drie punten die NAC Breda vrijdag pakte bij FC Utrecht afgezakt naar de zeventiende plaats, mocht echter van geluk spreken dat Van der Hart bij pogingen van Labyad en Traoré voorkwam dat het nog altijd bovenliggende Vitesse al snel op 0-2 kwam. Zodoende had Jeffrey Rijsdijk de hard werkende gastheren zomaar op gelijke hoogte kunnen zetten, maar zijn kopbal ging na een voorzet van invaller Lesly de Sa voorlangs.

Met nog een klein half uur te gaan leek het elftal van coach Peter Bosz het duel vervolgens te beslissen. Vejinovic nam het doel van Van der Hart van grote afstand onder vuur en de goalie tastte mis: 0-2. Valeri Qazaishvili liet vrijwel direct daarna de kans op 0-3 liggen, maar Go Ahead was niet bij machte om de spanning nog terug te brengen. Vitesse daarentegen zet een uitstekende serie voort en pakte sinds februari 25 van de mogelijke 27 punten.

-
Denk je dat Go Ahead Eagles in de Eredivisie blijft?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties