Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Go Ahead raakt Antonia toch kwijt aan FC Groningen

Laatste update:

Antonia kostte rond de 200.000 euro en heeft een driejarig contract getekend bij de Trots van het Noorden. Er werd al eerder gesproken over een vermeende transfer van Antonia naar Groningen en toen werd er gesuggereerd dat er een speler als onderdeel van de deal naar Deventer zou vertrekken. Dat gebeurt echter niet: Go Ahead gaat nog wel kijken of er een speler van Groningen is die een aanwinst kan zijn voor de ploeg van Foeke Booy, maar dat staat los van deze deal.

Manager technische zaken Henk Veldmate van Groningen is blij met de komst van de 23-jarige Antonia. "Wij vinden dat Jarchinio zich in zijn eerste volledige seizoen op het hoogste niveau heeft ontwikkeld tot een volwaardige Eredivisiespeler. Hij heeft zijn snelheid als een geweldig wapen en daarnaast is het rendement van zijn acties sterk omhoog gegaan."

Bij Go Ahead baalt men van het vertrek van Antonia. "We hebben er alles aan gedaan om hem te behouden", reageert voorzitter Edwin Lugt tegenover De Stentor. "Antonia wilde niet verlengen. Hij heeft hier drie jaar gespeeld en wilde nu een volgende stap in zijn loopbaan zetten. Eigenlijk hadden we hem liever een jaar gehouden, ook al zou hij dan transfervrij kunnen vertrekken, maar we konden de ambities van Antonia niet in de weg staan."

Jarchinio Antonia is een aanwinst voor FC Groningen

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
11
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
44
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
26
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties