Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Go Ahead slaat laat toe en bezorgt zichzelf goede uitgangspositie

Laatste update:

VVV was de thuisploeg in de reguliere competitie ook al twee keer de baas en de Limburgers kwamen vrijdagavond duidelijk met aanvallende intenties naar Deventer. De nummer twee van de Jupiler League zette Go Ahead stevig onder druk, al leidde dit in eerste instantie nog niet tot echt grote kansen. Het eerste echte gevaar voor het doel kwam van de kant van de Eagles, die via een kopbal van De Kogel even mochten ruiken aan een voorsprong.

Jordy Deckers lette echter goed op en zag aan de andere kant Torino Hunte twee keer gevaarlijk
worden voor het doel van Theo Zwarthoed. Bart Vriends was met een goede kopbal nog het dichtst bij de openingstreffer, maar zijn poging werd gepakt door de keeper. Na de rust moest Deckers opnieuw in actie komen: ditmaal was het Sander Duits die de doelman bijna verraste met een vrije trap.

VVV liet zich daarna ook weer voor het doel van de tegenpartij zien en Zwarthoed moest aan de bak bij een poging van Ralf Seuntjes. Hunte had vlak daarna de bal voor het intikken toen de keeper een vrije trap niet goed verwerkte, maar hij zag de bal net langs het doel gaan. Go Ahead zette daarna weer aan en kreeg vlak voor tijd dan toch de bevrijdende 1-0: Moreno Rutten kon niets anders doen dan Randy Wolters naar de grond trekken. De verdediger moest daarna met rood inrukken en De Kogel schoot de strafschop beheerst binnen.

Denk je dat Go Ahead Eagles doorgaat naar de volgende ronde?

Meer nieuws

Vertrekt Veerman bij PSV? 'Dan komt er een goed moment om verder te kijken'
9
Union Sint-Gillis verslaat Van Bommels Antwerp en wint eerste beker sinds 1914
18
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
26
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
11
Hélène Hendriks bevestigt geruchten over haar relatie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties