Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Goal Frenkie de Jong geeft Barcelona en Ronald Koeman weer lucht

Laatste update:

Barcelona was heer en meester in de eerste helft en Huesca mocht Álvaro Fernández dankbaar zijn dat het niet al in de rust tegen een kansloze achterstand aankeek. De doelman zorgde er met twee prachtreddingen voor dat het team van Michel enigszins levend uit de eerste helft kwam. In de zevende minuut gaf de mee naar voren gekomen Jordi Alba een pass, die Martin Braithwaite bewust liet lopen. Pedri leek van dichtbij voor de 0-1 te zorgen, maar Fernández redde bekwaam. Dat was ook vier minuten voor rust het geval toen de doelman op sublieme wijze een inzet van Messi uit een vrije trap uit de bovenhoek tikte.

Huesca kwam op zijn beurt amper in de buurt van het doelgebied van Marc-André ter Stegen, die geen enkele keer werd getest. Onder leiding van een uitstekend spelende Pedro probeerde Barcelona het percentage balbezit, 72 procent, om te zetten in een openingsdoelpunt en daar slaagde het team van Koeman na 27 minuten spelen in. De bezoekers speelden de bal rond en vervolgens zag Messi in een ooghoek hoe De Jong het strafschopgebied indook. Na een geniale pass van de Argentijn tekende de Nederlander van dichtbij voor de 0-1. De Jong was in zijn laatste vijf LaLiga-duels als basiskracht goed voor twee treffers en een assist.

In de tweede helft legde Barcelona minder intensiteit in het spel, maar de doelpogingen en de kansen bleven voor het team van Koeman. Met name de connectie tussen Messi en Pedri zorgde ervoor dat de Catalanen raad wisten met de hechte defensie van Huesca, al bleef Fernández een sta in de weg. Na 67 minuten spelen voorkwam de doelman met zijn voet de 0-2. Het duel ging in de laatste twintig minuten ietwat meer heen en weer, met een krachtig schot van Javier Ontiveros en mislukte pogingen van onder meer Ousmane Dembélé.

Koeman gebruikte het laatste kwartier om Óscar Mingueza en Miralem Pjanic in het veld te brengen voor Sergiño Dest en Sergio Busquets en enkele minuten later viel Antoine Griezmann in voor Braithwaite. Meer doelpunten vielen er niet in Huesca. Barcelona neemt de vijfde plek van Sevilla over en heeft nu tien punten minder dan koploper Atlético Madrid, dat een duel minder dan de Catalanen heeft gespeeld. Het team van Koeman wacht woensdag een uitduel met Athletic Club.

-

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
11
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties