Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Goal na zeven seconden fataal voor Spurs, Eto'o slaat toe op Turf Moore

Laatste update:

Tottenham Hotspur - Newcastle United 1-2
Na twee minuten, na een vermeende handsbal van Steven Taylor, vroeg Tottenham om een strafschop, maar de arbiter weigerde naar de stip te wijzen. De ploeg van Pochettino domineerde in de beginfase, maar dat resulteerde niet in grote kansen. Na ruim een kwartier viel de 1-0 alsnog. Joe Mason zorgde voor het voorbereidende werk en Emmanuel Adebayor bracht met een rake kopbal de openingstreffer op het scorebord. Newcastle ontsnapte even later aan de 2-0, toen Danny Rose goed voorbereidend werk van Christian Eriksen om zeep hielp. Tottenham bleef tot aan de rust domineren, zonder gevaarlijk te worden, terwijl Newcastle in de eerste 45 minuten niet in staat was om ook maar een keer een poging op doel te wagen.

Ameobi kwam na rust het veld in als vervanger van Gabriel Obertan en bezorgde de bezoekers een flitsende start aan de tweede helft. Jack Colback verstuurde vrijwel meteen na de aftrap een goede pass richting de invaller, die Eric Dier zijn hielen liet zien en Hugo Lloris in de verre hoek passeerde: 1-1. Na nog geen uur spelen namen the Magpies zelfs de leiding. Ayoze Perez maakte geen spetterende indruk tijdens zijn full debut, maar zijn kopbal uit een voorzet van Rémy Cabella ging wel de annalen in: 1-2. Tottenham zocht met man en macht naar minimaal een gelijkspel, maar Tim Krul en consorten gaven de voordelige marge niet uit handen en boekten daarmee hun tweede opeenvolgende overwinning. Daryl Janmaat en Vurnon Anita verschenen net als Krul aan het startsignaal.

Burnley - Everton 1-3
De ploeg van Roberto Martinez legde voor rust de basis voor de zege op Turf Moore. Na drie minuten was het al raak: uit een pass van Leighton Baines kopte Samuel Eto'o de bal via de lat tegen de touwen. Everton domineerde in de eerste twintig minuten, maar kon niet een tweede goal afdwingen. Het was Danny Ings die de tussenstand nivelleerde. De aanvaller ontving de bal van Lukas Jutkiewicz, na knullig balverlies van Romelu Lukaku, omspeelde Tim Howard en maakte zijn eerste goal van het seizoen: 1-1. Na nog geen half uur spelen stonden the Toffees dankzij een rake inzet van Lukaku in het zestienmetergebied echter weer voor: 1-2. Burnley zette richting de rust meer druk op de defensie van Everton, maar zonder resultaat. Steven Naismith kopte namens Everton op de lat.

Burnley probeerde na de onderbreking naar de gelijkmaker te zoeken, maar het gebrek aan inspiratie en kwaliteit brak de thuisploeg op. Vier minuten voor tijd gooide Eto'o de wedstrijd in het slot. Met een heerlijk schot om Jason Shackell én buiten het bereik van doelman Tom Heaton tekende de Kameroener voor de 1-3. In de extra tijd was de aanvaller zelfs nog dicht bij zijn derde doelpunt, maar zijn individuele actie eindigde met een schot op de paal uit een moeilijke hoek.

-
Gaat Tottenham Hotspur bij de eerste zes eindigen?

Meer nieuws

Lucas Moura blikt terug op tragische CL-uitschakeling Ajax: 'Geen woorden voor'
2
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
0
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
2
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
15
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
19
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties