Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Goalgetter Milik: 'Hopelijk kan ik ooit net zo goed worden als Suárez'

Laatste update:

"Waren het er zes? Ik ben heel blij met deze doelpunten", aldus de van Bayer Leverkusen gehuurde spits. "Wat kan ik ervan zeggen? Dit is me nog nooit gelukt, ook niet in de jeugdelftallen. We moeten op deze voet verdergaan. Ik hoop dat ik zaterdag ook in de basis mag staan, dat is mijn doel. Ik wil altijd starten", doelde Milik op de uitwedstrijd tegen NAC Breda.

Luis Suárez was in 2009 de laatste Ajacied die in een bekerwedstrijd zes keer wist te scoren. "Ja, dat is een goede voetballer. Ik ga me natuurlijk niet met hem vergelijken, want ik moet nog veel leren, veel wedstrijden spelen en veel doelpunten maken. Misschien kan ik dan ook ooit zo goed worden als hij", besloot Milik.

KNVB Beker
JOS Watergraafsmeer
0 - 9
Ajax
Denk jij dat Arek Milik zaterdag in de basis start?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
0
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
5
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties