Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Goalgetter van Heerenveen gewild: 'De geluiden worden steeds sterker'

Laatste update:

"De geluiden dat clubs hem willen overnemen, worden steeds sterker. Maar het kan ook heel goed dat Mark nog bij Heerenveen blijft, we hebben de optie in zijn contract niet voor niets gelicht", zegt de sportbestuurder in gesprek met Voetbal International. Uth werd eerder al in verband gebracht met Werder Bremen en zijn voormalige werkgever FC Köln.

De 23-jarige Uth heeft in Friesland een contract tot volgend jaar zomer en als de club nog wat aan hem wil verdienen, lijkt het hem na dit seizoen te moeten verkopen. De linkspoot liet in januari al weten niet onwelwillend tegenover een terugkeer naar de Bundesliga te staan: "Ik kan het me wel voorstellen, maar op dit moment concentreer ik me alleen op Heerenveen."

Denk jij dat Mark Uth na dit seizoen bij sc Heerenveen vertrekt?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
1
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
4
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties