Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Goddelijke Kanarie' haalt gram: 'Door de kritiek verloor ik het plezier'

Laatste update:

"Vier jaar geleden kreeg ik op het WK veel kritiek en daardoor verloor ik het plezier in het voetbal. Die overstap naar China heeft me goed gedaan. Ik ben een betere voetballer geworden en ik heb het plezier weer terug. Ik heb hard gewerkt en het zelf afgedwongen dat ik hier weer ben", reageerde hij tegenover een aantal verslaggevers. "Het lijkt erop dat ik het alleen maar goed doe als ik een doelpunt maak."

"Maar ik heb andere prioriteiten, die liggen bij het helpen van het nationale team. Dat is alles, of ik nu scoor of niet, mijn missie is om de ploeg verder te helpen", ging Paulinho, die in 2015 van Tottenham Hotspur naar Guangzhou Evergrande ging en vorig jaar bij Barcelona weer terugkeerde op de Europese velden, verder. De middenvelder denkt dat zijn periode in het Verre Oosten hem alleen maar geholpen heeft: "Ik ben nu meer ervaren."

Bondscoach Tite was na afloop tevreden over het resultaat tegen de Serviërs en denkt dat er voor zijn elftal nog meer in het vat zit: "Dit is een team dat op mentaal gebied in het toernooi groeit. Op het veld laten we met mooi spel ook zien dat we goed omgaan met de druk. We weten dat er veel van ons wordt verwacht, maar daar zijn wij niet mee bezig", legde hij uit. De keuzeheer geeft aan hard aan de balans in zijn elftal en de tussenweg tussen druk en plezier te hebben gewerkt: "Dat heeft me slapeloze nachten opgeleverd, maar ik mag vanavond van mezelf gewoon een Caipirinha nemen. Vanaf nu kan het alleen maar beter worden."

Vind jij het terecht dat Paulinho in de basis staat bij Brazilië?

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
7
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties