Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Goed genoeg worden en terugkeren bij Ajax is het grootste doel in mijn leven'

Laatste update:

Suk heeft een aantal opvallende tatoeages op zijn lichaam. Zo heeft hij het logo van Ajax op zijn arm laten tatoeëren en zijn de drie Amsterdamse andreaskruizen te zien. "Ajax zal voor eeuwig mijn club zijn, daar is het allemaal begonnen", zegt Suk in gesprek met Ajax Showtime. Suk ging op proef bij Crystal Palace en op de terugweg naar Zuid-Korea had hij een overstap op Schiphol. Er was precies genoeg tijd om een kijkje te nemen op De Toekomst. Suk vroeg trainer Martin Jol of hij mocht meetrainen en hij sleepte een tweejarig contract in de wacht.

"Ik vroeg me af of ik droomde", lacht Suk nu. Het vertrek van Jol was geen goed nieuws voor Suk, die het bij FC Groningen probeerde. Ook daar was hij populair, maar ook daar verloor hij zijn plek. Inmiddels speelt hij in Portugal bij Vitória FC en ook in Setúbal is hij een publiekslieveling. Hij hoopt echter nog altijd op die ene kans in Amsterdam. "Nadat ik vertrok bij Ajax, besefte ik pas volledig hoe speciaal Ajax is. Ik wil ooit goed genoeg worden voor Ajax en er terugkeren. Dat is mijn droom, het grootste doel in mijn leven."

Denk je dat Hyun-Jun Suk ooit terugkeert in Amsterdam?

Meer nieuws

Bayern ziet mogelijke opvolger Tuchel rondlopen bij nummer 19 Premier League
2
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
2
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
5
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties