Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alex Pastoor staat na vertrek bij Almere City voor fraaie buitenlandse uitdaging

Laatste update:

Bekend was dat Pastoor na dit seizoen bij Almere City zou vertrekken. De 57-jarige oefenmeester werkt sinds begin 2022 bij de Zwarte Schapen en vond het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Meer: ‘Royal Antwerp FC gaat oud-speler boven Alex Pastoor verkiezen’

Pastoor deed dan ook al wat geen voorganger hem nadeed: hij loodste Almere voor het eerst in de clubgeschiedenis naar de Eredivisie én kreeg in het debuutseizoen handhaving voor elkaar.

Hoewel hij tegenover het Algemeen Dagblad aangaf ook stoppen te overwegen, kan Pastoor nu een fraaie stap maken. Overmars heeft hem op de korrel om de vertrekkende Van Bommel te vervangen.

Volgens de sportief directeur past Pastoor perfect in het profiel dat wordt gezocht om de nieuwe filosofie bij Antwerp vorm te geven. Dat houdt onder meer een kostenreductie en het inzetten op de jeugd in.

The Great Old kampt namelijk met de nodige financiële problemen. Er zijn veel schulden, en voorzitter Paul Gheysens kan zijn verplichtingen nauwelijks nog nakomen. Mede daardoor zou ook Overmars, die tot medio november een schorsing uitzit, willen vertrekken. Er ligt echter een reddingsplan op tafel.

Middels de verkoop van sterkhouders als Jean Butez, Michel-Ange Balikwisha, maar ook Jurgen Ekkelenkamp en Vincent Janssen, moeten alle schulden worden afbetaald. Daarnaast moet een nieuw tribuneonderdeel extra inkomsten genereren. Qua aankoopbeleid wil Antwerp zich focussen op jonge talenten, zoals Ayrton Costa en Excelsior-aanvaller Couhaib Driouech. Overmars ziet Pastoor als aangewezen man om goed met die strategiewijziging om te kunnen springen.

Het is onduidelijk hoe Pastoor tegenover de situatie staat. In Almere staat er in elk geval al een opvolger voor hem klaar. Hedwiges Maduro gaat her roer overnemen in Flevoland, waar hij maandagmiddag gepresenteerd wordt. Hij komt over van Ajax en tekent voor twee jaar.

Meer nieuws

De 19-jarige van 100 miljoen die het middenveld van Man United moet hervormen
8
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
Beelden verdachte kaarten van aangeklaagde Paquetá direct grote hit op internet
3
FC Utrecht overklast Sparta en strijdt met Go Ahead om Conference League-ticket
26
FC Barcelona krijgt concurrentie van Bayern in strijd om Spaans international
7
Farioli noemt één ding dat hij bij Ajax-spelers wil zien: 'Dat wordt onderschat'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties