Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Goed nieuws vanuit Ajax: Schreuder krijgt mogelijk snel extra defensieve optie

Laatste update:

De Turks jeugdinternational werd in de afgelopen interlandperiode teruggestuurd naar Amsterdam vanwege knieklachten. Hoewel er in eerste instantie gevreesd werd voor een zware knieblessure, gaf trainer Alfred Schreuder enkele dagen later aan dat de schade mee leek te vallen. Desalniettemin waagde de keuzeheer zich niet aan uitspraken over de verwachte herstelperiode. Afgelopen week meldde De Telegraaf, zonder een datum te noemen, al dat Kaplan op de weg terug was.

Kaplan kwam deze zomer voor circa 9,5 miljoen euro over van Trabzonspor en speelde nog niet voor zowel Ajax als Jong Ajax. Vermoedelijk zal zijn debuut nog even uitblijven. In Turkije staat de verdediger bekend als een groot talent. In achttien wedstrijden voor Trabzonspor maakte Kaplan veel indruk met zijn verdedigende kwaliteiten. Ajax haalde de Turk als vervanger van Perr Schuurs, die is vertrokken naar het Italiaanse Torino.

Na de komst van de stopper sprak technisch manager Gerry Hamstra lovende woorden. "Met Ahmetcan halen we een groot talent binnen. Een speler die op jonge leeftijd al voor de Turkse kampioen gespeeld heeft. Het is een jongen die goed kan verdedigen en met ruimte in zijn rug kan spelen en door durft te dekken. Hij kan als linkercentrumverdediger en rechtercentrumverdediger uit de voeten en heeft met 1,90 meter een goede lengte. Hij heeft in alle opzichten een potentieel waar we nog veel plezier aan gaan beleven."

Champions League
Ajax
0 - 3
Liverpool

Meer nieuws

Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
1
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
10
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
16
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties