Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Goed nieuws voor Feyenoord? AC Milan zet Ibrahimovic in om spits te overtuigen

Laatste update:

Gyökeres is dit seizoen een van de sterkhouders bij Sporting Portugal, dat aan de leiding gaat in de nationale competitie. Dat komt mede door de inbreng van Gyökeres, die in de competitie alleen al 22 doelpunten maakte en 9 assists afleverde. Daarnaast maakte hij al zes doelpunten in de Taça de Portugal en vijf in de Europa League.

Gyökeres heeft in zijn contract een afkoopclausule van honderd miljoen euro staan, al zou Sporting bereid zijn om vanaf vijftig miljoen euro te onderhanden als Gyökeres daadwerkelijk wil vertrekken. Gyökeres zou in Milaan de opvolger moeten worden van Olivier Giroud. De routinier vertrekt na dit seizoen waarschijnlijk naar de Verenigde Staten.

In de hoop om Gyökeres van een dienstverband in Milaan te overtuigen, wil Milan clubicoon Zlatan Ibrahimovic inzetten. De landgenoot van Gyökeres geldt als een icoon in Zweden en daar hoopt Milan gebruik van te maken. Ibrahimovic is tegenwoordig adviseur bij Milan en is in die rol nog altijd nauw betrokken bij het eerste team.

Gyökeres heeft in het verleden meermaals aangegeven dat Zlatan zijn idool was toen hij opgroeide. De twee kwamen elkaar ook al tegen bij de nationale ploeg. Zo stond Gyökeres met Zlatan op het veld toen laatstgenoemde zijn laatste interland afwerkte.

Het is echter de vraag of Milan, ondanks de aanwezigheid van Zlatans 'Z-factor', voldoende slagkracht zal hebben om Gyökeres te overtuigen. De Zweed met Hongaarse roots staat namelijk ook in de belangstelling van de nodige Premier League-clubs, waaronder Arsenal en Chelsea. Met de vermoedelijke verkoop van Rafael Leão, die hevig wordt gelinkt aan Paris Saint-Germain, worden er komende zomer wel de nodige inkomsten verwacht bij AC Milan.

Gimenez


In een eerder stadium werden ook Santiago Gimenez (Feyenoord) en Joshua Zirkzee (Bologna) gelinkt aan een overstap naar San Siro. Naar verwachting zullen beide spelers ongeveer hetzelfde moeten kosten als Gyökeres. Als de keuze van Milan valt op Gyökeres, betekent dat hoogstwaarschijnlijk het (voorlopige) einde van de interesse van i Rossoneri in Gimenez en Zirkzee.

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
2
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
18
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties