Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Goed nieuws voor Feyenoord? 'Man United mikt pijlen op nieuwe doelman'

Laatste update:

De 1.90 meter lange Suzuki ligt bij zijn club nog tot medio 2024 vast en is volgens Transfermarkt slechts 250.000 euro waard. Daarmee zou hij aanzienlijk goedkoper zijn dan Bijlow, die volgens dezelfde website een marktwaarde van 15 miljoen euro vertegenwoordigt. Suzuki keepte onlangs nog een oefeninterland tegen Jong Oranje. In het duel met het Nederlandse beloftenelftal wist hij de nul te houden. Bij de Urawa Reds speelt de sluitpost samen met Bryan Linssen en Alex Schalk.

Indien United daadwerkelijk concreet wordt voor Suzuki, is dat een aderlating voor Bijlow. Tot dusver hebben the Red Devils volgens Romano enkel geïnformeerd. Voetbal International meldde afgelopen zondag dat Bijlow de overstap naar Old Trafford dolgraag wil maken. Feyenoord ziet een vertrek van de 25-jarige keeper echter niet zitten en denkt juist aan een nieuw contract. In Rotterdam-Zuid ligt Bijlow 'slechts' tot medio 2025 vast, waardoor deze zomer misschien een geschikt moment is voor een verkoop.

Onana is inmiddels al persoonlijk rond met United, zo berichtte Romano donderdagavond. De voormalig Ajacied heeft ingestemd met een langdurig contract en alleen beide clubs moeten het nog eens worden. De transfermarktexpert meldt dat er intensief onderhandeld wordt en dat de deal bij een bod van 55 miljoen euro, 5 miljoen euro bovenop het laatste bod, zal slagen. United heeft nog geen enkel bod uitgebracht op Bijlow. Het lijkt erop dat de Engelse grootmacht op zoek is naar goedkopere alternatieven dan de achtvoudig international.

Moet Justin Bijlow zijn contract bij Feyenoord verlengen?

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
10
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
3
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
3
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
12
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
25
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties