Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Barcelona wil Frenkie de Jong om vier redenen deze zomer verkopen

Laatste update:

In de zomer van 2022 was Manchester United nadrukkelijk in de markt voor De Jong. Barça weigerde toen mee te werken aan een vertrek van de middenvelder en ook De Jong zelf gaf aan geen transfer te willen maken.

Twee jaar later gaat Barcelona hem toch verkopen, zo lijkt het. De Catalaanse club verkeert in geldproblemen en een verkoop van De Jong kan een flinke smak geld opleveren.

Daarnaast is de voormalig speler van Ajax en Willem II een van de grootverdieners van de club. Nog een reden voor Barcelona om hem van de hand te doen.

AS schrijft eveneens dat De Jong sinds het vertrek van Sergio Busquets naar Inter Miami ook niet de geestelijk en sportief leider is geworden van het middenveld van Barcelona, iets waar de club wel op had gehoopt.

Als vierde reden wordt genoemd dat De Jong de afgelopen tijd steeds vaker kwakkelt met blessureleed. De spelverdeler miste al een groot deel van dit seizoen met een enkelkwetsuur en is ook nu weer geblesseerd.

Naast De Jong staan ook Ronald Araújo en Raphinha op de nominatie om te vertrekken. Bayern München heeft interesse in zowel De Jong als Araújo. Voor Raphinha lonkt een terugkeer naar de Premier League, daar Arsenal en Manchester United hem in de gaten houden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
7
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
36
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
104
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
43
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties