Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Goed om speeltijd op te doen in de Eredivisie, maar Ajax is voor nu prima'

Laatste update:

"Ajax gaf bij de start van het seizoen al aan dat ze met minimaal zes middenvelders aan de slag wilden. Weet je, er zijn meer scenario's die goed voor je kunnen zijn. Dat is voor iedereen anders. Natuurlijk is het goed om in de eredivisie speeltijd op te doen, maar voor mij is de huidige situatie bij Ajax gewoon prima", antwoordt hij op de vraag van Ajax Life of hij er niet over nagedacht heeft om zich te laten verhuren.

Eiting heeft dan ook niet het idee dat hij 'kostbare tijd' verspeelt bij de beloften en denkt dat hij, ook omdat hij wel met de hoofdmacht meetraint, nog veel kan leren in de Jupiler League: "Voor mij gaat het erom dat ik zo goed mogelijk speel bij Jong Ajax en dat ik de trainer ervan kan overtuigen dat hij op zeker moment voor mij moet gaan kiezen."

Vind jij dat Carel Eiting meer kansen moet krijgen in de hoofdmacht van Ajax?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
0
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
5
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties