Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Goede gevoel na WK is in recordtijd al verdwenen'

Laatste update:

Waar de keuzeheer zijn formatie met drie spitsen leek te laten voetballen, greep hij voor aanvang van de ontmoeting in Praag plotseling toch terug op het 5-3-2 waarover hijzelf eerder kritisch was. "Oranje beleeft avond vol chaos en vertwijfeling", kopt het Algemeen Dagblad. "Het goede gevoel van het Nederlands elftal na het WK is in recordtijd al compleet verdwenen", merkt de krant op.

"Hiddink is een deel van zijn geloofwaardigheid kwijt. De keuzes van de bondscoach rechtvaardigen nu al een crisissfeer. Hiddink zit pijlsnel na zijn start al in forse problemen. Een avond die al in het teken stond van paniek en mislukking eindigde dramatisch", doelt het dagblad op de late winnende treffer van de Tsjechen. Volgens De Telegraaf was er sprake van een 'Afgang in Praag'.

"Waarom Hiddink van zijn geloof afviel, was een raadsel. Na het eerste zuchtje tegenwind ging het roer om. Het bleek misvatting met nare gevolgen. Het vloekte met de Hollandse School en was een schromelijke overschatting van het povere elftal van zijn collega Pavel Vrba. Waarna pas echt de aap uit de mouw kwam: angst. De conclusie dat Oranje boven zichzelf uitsteeg op het WK door de ongrijpbare Arjen Robben en niet dankzij de vijf verdedigers, lijkt steeds meer op zijn plaats."

Ook de Volkskrant neemt Hiddink zijn weinig aanvallende intenties kwalijk, tijdens 'een van de meest gênante vertoningen in tijden'. "Het was een verdiend loon van angst. Wat was er in godsnaam in bondscoach Hiddink gevaren, om na zijn openlijk beleden aversie tegen het defensieve 5-3-2-systeem van zijn voorganger Louis van Gaal opeens diens speelwijze te omarmen? Jongens die tijdens het WK nog met de borst vooruit liepen, opgepompt als ze waren door de koning van het zelfvertrouwen Van Gaal, zijn in twee maanden verworden tot angstige mannetjes die in balletjes breed hun vervulling zien."

-
Denk je dat het Nederlands elftal zich eenvoudig plaatst voor het EK van 2016?

Meer nieuws

Manchester United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martíne
1
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
2
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties