Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Goede prestaties brengen RKC'er Boerrigter terug in beeld bij Ajax'

Laatste update:

De vleugelaanvaller heeft daarnaast een verleden in Amsterdam; hij maakte van 2005 tot 2007 deel uit van de jeugdopleiding van de club, alvorens hij op huurbasis naar Haarlem verkaste. Na twee seizoenen bij FC Zwolle vond Boerrigter onderdak bij RKC, waarmee hij vorig seizoen degradeerde uit de Eredivisie. Vorige week liet hij nog weten de hoop op een winterse transfer naar een club uit de hoogte divisie niet op te geven.

Hij hield er namelijk rekening mee dat hij in de zomer al zou mogen verkassen, maar een transfer kwam er niet van. "Het was een grote teleurstelling. Ik rekende op een mooie transfer naar een Eredivisieclub, maar de vraagprijs was veel te hoog", legde Boerrigter daarover uit. Het Algemeen Dagblad weet nu dat Boerrigter weer onder de aandacht is gekomen van Ajax.

Voor Derk Boerrigter is de stap van RKC Waalwijk naar Ajax te groot

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties