Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Goede uitgangspositie voor Vitesse door uitdoelpunten

Laatste update:

Beide ploegen hopen door plaatsing voor Europees voetbal de kroon op het seizoen te zetten, maar in een eerste duel van een tweeluik komt het vaak neer op aftasten. Toch maakten de ploegen er zeker geen onaardige wedstrijd van. Zowel sc Heerenveen als Vitesse had in de eerste minuten al kansjes gekregen, toen de bezoekers door een cadeautje van de thuisploeg op voorsprong kwamen. Jerry St. Juste handelde veel te traag in het eigen strafschopgebied, liet zich de kaas van het brood eten door Bertrand Traoré en zag Valeri Qazaishvili scoren: 0-1.

SC Heerenveen vocht de tegentreffer nog aan bij scheidsrechter Björn Kuipers, omdat er net voor het doelpunt een tweede bal het veld in werd gegooid. Kuipers oordeelde echter dat de tweede bal geen hinderlijk obstakel vormde en de leidsman, precies een jaar en vier dagen geleden nog arbiter in de finale van de Champions League, keurde het doelpunt goed. Vitesse was een stuk sterker en de Arnhemmers hadden weinig te vrezen van de Friezen, maar op het halfuur stond het plotseling wel gelijk.

Sam Larsson gaf de bal mee aan Uth en de spits trok de bal voor, waar Luciano Slagveer in kwam lopen om het laatste zetje te geven: 1-1. Voor Slagveer was het alweer zijn elfde doelpunt van 2015; alleen Memphis Depay maakte er van alle spelers in de Eredivisie meer (twaalf). Na de onderbreking golfde het spel aanvankelijk op en neer. Zo zag Larsson een inzet gekeerd worden door Vitesse-keeper Eloy Room, terwijl aan de andere kant een inzet van smaakmaker Traoré geblokkeerd werd. Naarmate de wedstrijd vorderde werd Vitesse weer sterker.

Wallace knalde de bal al op de paal, alvorens Davy Pröpper na een heerlijke actie alsnog voor de 1-2 zorgde. De middenvelder legde twee tegenstanders in de luren en schoot van afstand raak. Vitesse kreeg in de counter kansen om het tweeluik definitief voortijdig te beslissen, maar speelde het slordig uit. Dat was koren op de molen van Uth. De Duitser, die stevig in verband wordt gebracht met een transfer naar TSG Hoffenheim, rondde na een vlugge tegenaanval met een heerlijk stiftje af voor de 2-2.

-
Welke club maakt meer kans om het goed te doen in Europa?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
16
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties