Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gokker vergat traditionele inzet van twintig pond op titel Leicester City

Laatste update:

De 53-jarige John Micklethwait maakte er een traditie van om ieder jaar twintig pond, ongeveer 26 euro, in te zetten op een kampioenschap van zijn favoriete ploeg. De fan van Leicester City deed dit al sinds 1996, maar verhuisde afgelopen zomer naar New York en vergat toen om zijn jaarlijkse weddenschap te plaatsen. En juist nu wordt Leicester City waarschijnlijk kampioen.

Met een quote van liefst 5000 zou Micklethwait liefst 100.000 pond, 130.000 euro, hebben verdiend. "Natuurlijk was ik blij dat Leicester veel wedstrijden won, gewoon, omdat ik een fan ben", zegt de onfortuinlijke Micklethwait. "Tussen 1998 en 2000 woonde ik ook al in New York en ik herinner nog dat ik toen ook gewoon heb ingezet. Hierna werd het een beetje een traditie: het was een expressie van hoop en loyaliteit, met een loterij-gevoel erbij."

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
0
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
9
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties