Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gonçalo Ramos gaat hard neer na tackle van beveiliger en loopt hinkend weg

Laatste update:

Na het laatste fluitsignaal betraden meerdere supporters het veld, waardoor de beveiliging in het stadion snel moest optreden. Zeer opvallend is het moment waarop een beveiliger Portugal-aanvaller Gonçalo Ramos hard naar de grond werkt.

Meer: Cristiano Ronaldo reageert op veelbesproken tranen tijdens Portugal - Slovenië: ‘Hele jaar niet één keer gemist’ | Oplettende kijkers vallen massaal over bijzondere gewoonte van grensrechter bij Portugal - Slovenië op het EK

Ramos stond in de buurt van Ronaldo, die veel fans aantrok. In een poging van de beveiliger een veldbestormer in de kraag te vatten, liep hij onbedoeld hard tegen Ramos aan. De aanvaller ging naar de grond en hinkte vervolgens met een verbeten blik weg.

In de tweede helft kwam er voor het eerst een jonge fan het veld op. Hij snelde naar Ronaldo, die hem met open armen ontving en de tijd nam op de foto te gaan. Vervolgens bleef de jongen lang uit handen van de beveiligers voordat hij in de kraag gevat werd.

Enkele minuten later betraden er opnieuw fans het veld, ditmaal volwassen. De tweede keer was Ronaldo volgens NOS-commentator Arman Avsaroglu duidelijk minder enthousiast om de fan te begroeten. In de blessuretijd en na afloop kwamen er weer supporters het veld op.

Portugal plaatste zich dankzij de zege voor de achtste finales van het EK. De ploeg van bondscoach Roberto Martínez rekende vrij eenvoudig af met Turkije: 0-3.

Bernardo Silva opende de score en vlak daarna volgde de tweede Portugese treffer dankzij een kolderiek eigen doelpunt van Samet Akaydin. Bruno Fernandes gooide het duel in het slot. Portugal eindigt als groepswinnaar, Turkije speelt een allesbepalend duel met Tsjechië.

Meer nieuws

Bodybuilder Özil toont indrukwekkend resultaat van een jaar lang hard trainen
5
Teruggekeerde huurling hoopt bij Farioli op nieuwe kans: 'Word je niet gegeven'
6
'Ajax richt pijlen op Premier League-verdediger ter waarde van vijftien miljoen'
27
Vrouwelijke analist loopt in uitzending CNN Portugal helemaal leeg over Ronaldo
55
Pak 50x je inzet als het Nederlands elftal of Turkije halve finale op EK haalt!
0
Feyenoord bereikt akkoord en betaalt 2,5 miljoen voor nieuwe verdediger
43

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties