Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gosens: 'Ik kon mijn familie tot in eeuwigheid financieel onafhankelijk maken'

Laatste update:

Het nieuwe project van Newcastle United staat in de kinderschoenen en op sportief gebied twijfelde Gosens. "Maar als je een veelvoud kunt verdienen voor dezelfde baan op een andere locatie, dan zeg je ook niet zomaar 'nee, bedankt'", aldus de Duits international, die aangeeft dat de steenrijke Engelse club heel ver wilde gaan. "Het gaat niet alleen om mij, ik had waarschijnlijk de financiële toekomst van nog een paar generaties van mijn familie kunnen verzekeren met dit geld."

Pas in de absolute slotfase diende Inter zich aan als geïnteresseerde partij. De regerend kampioen van Italië zette vaart achter de operatie en hengelde Gosens binnen als huurspeler, met daarbij een verplichte optie tot koop van circa 25 miljoen euro plus bonussen. Gosens hoefde geen twee keer na te denken over een club als Inter. "In het voetbal doen zich soms kansen voor die je gewoon niet kan laten liggen", zei Gosens al tijdens zijn presentatie. "Inter is zo'n mogelijkheid."

Gosens gelooft dat niemand hem in Bergamo iets kwalijk neemt voor zijn binnenlandse overstap. "Atalanta betaalde voor mij ongeveer een miljoen euro (in 2017 aan Heracles Almelo, red.), nu krijgt de club een flink bedrag voor mij. Het is een win-win-situatie." Gosens is momenteel aan het revalideren van een zware hamstringblessure en wacht dus nog op zijn debuut voor Inter.

Meer nieuws

Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
0
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
18
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties