Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gosens kan voor financiële meevaller zorgen op EK: 'Verwacht een bloemetje'

Laatste update:

Gosens droeg tussen 2013 en 2015 53 keer het shirt van Dordrecht, om vervolgens door Vitesse voor 200.000 euro verkocht te worden aan Heracles Almelo. In Almelo groeide de linksback uit tot een vaste waarde, wat hem een transfer naar Atalanta opleverde. Bij een eventuele vervolgtransfer wrijven ze zich bij Dordrecht in de handen. "Dat zou heel gunstig zijn", vertelt voormalig technisch directeur Marco Boogers tegenover het Algemeen Dagblad. "Want de club krijgt een deel van de transfersom vanwege de solidariteitsbijdrage. Dat kan een leuk centje opleveren. Ik heb Hans de Zeeuw (algemeen directeur, red.) onlangs al laten weten dat ik dan wel een bloemetje verwacht, haha."

Dat Gosens het in de jaren na Dordrecht zo goed zou doen, hadden ze ook daar niet verwacht. De verdediger kwam tijdens de laatste twee oefeninterlands tegen Denemarken (1-1) en Letland (7-1) in actie en wist tegen laatstgenoemde opponent zelfs het net te vinden. "Natuurlijk sta ik ervan te kijken dat Robin het zo ver geschopt heeft", gaat Boogers verder. "Ik heb nog zeker met honderd spelers uit mijn tijd bij Dordt goed contact, daar hoort Robin ook bij. Hij was bij Dordt nog een jong en iel ventje, maar met keihard trainen heeft hij mooi carrière gemaakt. Gekke verhalen over hem zijn er helaas niet, sorry, hij was ook op zijn negentiende al een serieuze en gedreven prof."

Ook Giovanni Korte volgt de verrichtingen van zijn voormalig ploeggenoot op de voet. De twee promoveerden in 2014 met Dordrecht naar de Eredivisie om een jaar later als nummer achttien weer te degraderen. "De topwedstrijden van Atalanta kijk ik altijd en de wedstrijden van Duitsland zal ik ook zeker met interesse gaan volgen", aldus Korte. "Hij kan aan de bak tegen Cristiano Ronaldo en Kylian Mbappé, maar met zijn loopvermogen moet dat goed komen. Hij was op zijn negentiende al enorm serieus, hij had echt duizend procent commitment om te slagen als profvoetballer. Daarom is het ook zo mooi om te zien hoe ver hij het al geschopt heeft."

-
Denk jij dat Robin Gosens klaar is voor een stap hogerop?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
7
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
12
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
14
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties