Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gouden Schoen-winnaar België wil nog maximaal één jaar blijven

Laatste update:

Praet, die in het verleden serieuze belangstelling genoot van onder meer Ajax, hoopt de titel te kunnen prolongeren met Paars-Wit. "Een vierde titel op rij zou geweldig zijn. Of Champions League-voetbal mij in Brussel kan houden? Dat kan een surplus zijn, ja", zegt de getalenteerde middenvelder in gesprek met Het Nieuwsblad.

De begeerde Belg geeft toe dat Spanje hem wel ligt. Onder meer Atlético Madrid en Valencia zijn genoemd als clubs met belangstelling voor Praet. "Het Spaanse voetbal moet mij wel liggen, maar het is nog te vroeg om daarover te praten. Ik moet eerst al mijn doelstellingen bij Anderlecht behalen", zegt hij echter. Dat voorzitter Roger Vanden Stock hem nog tot medio 2017 wil houden, heeft ook hij vernomen. Hij moet erom lachen.

"De voorzitter beschouwt mij als zijn zoon, hé. Eén jaar is misschien nog mogelijk, maar twee seizoenen is wel lang. Dan heb ik misschien al vier titels gewonnen en zit ik in een belangrijke fase van mijn carrière", zegt Praet, wiens contract dit seizoen nog twee jaar doorloopt. Tot op heden kwam de middenvelder tot 92 wedstrijden in de Belgische competitie. Onder John van den Brom beleefde hij twee seizoenen geleden zijn doorbraak.

Denk jij dat Dennis Praet het in de zomer hogerop zal zoeken?

Meer nieuws

Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
0
Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
15
Barcelona verzekert zich van tweede plek in Spanje; Girona is overtuigend derde
20
Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
3
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
32
Perez en Vink zijn het eens: 'Hij kan véél beter voetballen dan iedereen denkt'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties