Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gouden wissel helpt Man United aan zege op Tottenham

Laatste update:

Tottenham won in mei van Manchester United en hoopte voor het eerst sinds april 1990 twee opeenvolgende competitiezeges op the Mancunians te boeken, maar dat lukte dus niet. De thuisploeg nam in de beginfase het heft in handen, maar na het eerste kwartier kregen de bezoekers meer grip op de wedstrijd. Moussa Sissoko en Toby Alderweireld deden pogingen om op het scorebord te komen, maar konden David de Gea niet verschalken. In het vervolg van de eerste helft werd er ook niet veel meer gecreëerd waardoor beide partijen met een brilstand de kleedkamer opzochten.

Meer: Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club

GOAL! Anthony Martial breekt de ban!

? Wedstrijden: 13
?? Doelpunten: 6
?? Assists: 4

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 28 oktober 2017

Het was veelzeggend dat Henrikh Mkhitaryan de enige speler van de thuisploeg was die in de eerste helft een kans wist te creëren. José Mourinho hoopte logischerwijs dat zijn ploeg na de pauze meer kon afdwingen en dat lukte, want in de eerste tien minuten loste men al meer schoten (drie) dan in de gehele eerste helft (twee). Mkhitaryan, Romelu Lukaku en Antonio Valencia kwamen echter niet tot scoren. Mauricio Pochettino besloot daarna om in te grijpen: Fernando Llorente en Mousa Dembélé kwamen in de ploeg voor Sissoko en Heung-Min Son.

Mourinho voerde niet veel later zijn eerste wissels door: Mkhitaryan en Marcus Rashford stonden hun plaatsen af aan Jesse Lingard en Martial. Man United voerde de druk iets op en laatstgenoemde speler, Martial, kreeg een kans. De omhaal van de Fransman mislukte echter. Voordat de beslissende treffer viel, kregen beide partijen één serieuze mogelijkheid om de nul van het bord te poetsen: Dele Alli schoot na voorbereidend werk van Christian Eriksen naast en Lukaku kopte tegen de paal. Even later, in de tachtigste minuut, knalde Martial na doorkoppen van Lukaku raak op Old Trafford: 1-0.

-
Een terechte zege voor Manchester United?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
3
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
3
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
4
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
31
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties