Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gouden wissel helpt PSV aan zege in De Galgenwaard

Laatste update:

PSV nam in de beginfase het initiatief in De Galgenwaard, maar kansen leverde dat nauwelijks op. Het eerste serieuze gevaar kwam van Utrecht, maar Bart Ramselaar slaagde er na een klein kwartier niet in om Sébastien Haller met een voorzet te bereiken. Twee minuten later waren de Domstedelingen een stuk scherper en toen was het ook meten raak: Haller kopte de bal na een fijne voorzet van Sofyan Amrabat in de korte hoek binnen en maakte zodoende zijn zesde doelpunt in zijn laatste zeven thuiswedstrijden in de Eredivisie.

PSV domineerde het balbezit, maar kwam in de eerste helft niet tot één schot tussen de palen. Aan de andere kant had Utrecht de marge kunnen verdubbelen, ware het niet dat Ayoub in kansrijke positie naar zijn rechtervoet kapte en later nog in het zijnet schoot. Trainer Phillip Cocu greep in de rust in en haalde de achttienjarige Steven Bergwijn naar de kant ten faveure van centrale verdediger Daniel Schwaab. En toeval of niet: PSV stelde al gauw orde op zaken, want binnen zeven minuten stond het door toedoen van Davy Pröpper gelijk.

De middenvelder ontving het speeltuig van Jürgen Locadia, draaide weg bij zijn tegenstander en liet doelman Robbin Ruiter met een schot in de verre hoek kansloos: 1-1. Sinds de start van het seizoen 2015/16 maakte alleen Luuk de Jong meer competitiedoelpunten voor PSV dan Pröpper: 26 om 11. PSV hoopte hierna door te drukken, maar het spel bleef op en neer golven en de bezoekers moesten dan ook op blijven passen voor de uitvallen van FC Utrecht. Na 58 minuten viel bijvoorbeeld bijna de 2-1, maar Yassine Ayoub schoot naast.

Amrabat en Kevin Conboy zetten Jeroen Zoet hierna eveneens aan het werk, terwijl Andrés Guardado aan de andere kant op Ruiter stuitte. Cocu wilde hierna wat forceren en bracht Pereiro een klein kwartier voor tijd binnen de lijnen en nota bene de Uruguayaan schoot PSV naar de driepunter in de Domstad. De linkspoot krulde tien minuten voor tijd een vrije trap in de verre hoek: 1-2. Utrecht raakte van de leg, maar kreeg via Rubio Rubin en Haller nog wel twee serieuze mogelijkheden om te scoren. Zoet gaf zich echter niet gewonnen.

-
Een terechte zege voor PSV?

Meer nieuws

Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
2
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
12
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
7
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
32
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties