Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gouden wissels schenken Oranje derde overwinning

Laatste update:

Oranje en Chili werkten een ietwat flauwe eerste helft af in Arena Corinthians; beide elftallen maakten een ongeïnspireerde indruk. De Zuid-Amerikanen eisten in de openingsminuten wel de bal op, maar kwamen niet tot serieuze kansen. Na een kwartier zorgde Alexis Sánchez voor de eerste echte doelpoging, maar de kopbal van de aanvaller ging een meter naast. Oranje, met Georginio Wijnaldum, Jeremain Lens en Dirk Kuyt in plaats van Jonathan de Guzman, Robin van Persie en Bruno Martins Indi, wachtte af.

Meer: Koeman: ‘Hun belang voor het team is reden om ze niet af te schrijven’

Arjen Robben was de gevaarlijkste man aan de kant van Oranje en maakte bijna in zijn eentje het verschil. Vijf minuten voor rust ontving hij de bal ter hoogte van de middellijn, speelde hij vier Chilenen uit en besloot een meter voorlangs. Stefan de Vrij kreeg ook nog een kopkans, maar mikte na een vrije trap van Robben naast. Het balbezit was voor rust bijna voortdurend voor Chili, maar men speelde ook niet overtuigend en kon dan ook geen gaatje in de vijfmansverdediging vinden.

De tweede helft begon met dreigende acties van Wijnaldum en Alexis veelbelovend, maar het duel kwam maar niet tot leven. Het spel was zo mogelijk nog teleurstellender dan voor rust en de toeschouwers trakteerden de elftallen derhalve op een fluitconcert. Robben kon het verschil ook niet meer maken en Van Gaal bracht twintig minuten voor tijd Depay in de ploeg om iets te kunnen forceren. Het talent van PSV deed een kwartier voor tijd een dappere poging, maar zijn schot werd gekeerd door Claudio Bravo.

Fer bracht uiteindelijk de bevrijding: de invaller kopte in minuut 77 op aangeven van Daryl Janmaat de bal steenhard in de verre hoek. Het was pas het tweede balcontact van het krachtmens van Norwich City, die Wesley Sneijder was komen vervangen. Een slotoffensief van het Chili van Jorge Sampaoli leverde niets op en Depay bepaalde de eindstand op 2-0, op aangeven van Robben. Nederland is nu met tien treffers de productiefste ploeg van het WK.

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
1
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
2
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties