Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Goudhaantje Hazard helpt Chelsea aan vijfde landstitel

Laatste update:

Een daverende eerste helft maakte de landskampioen, die door critici zelfs 'saai' wordt genoemd, er zeker niet van. Chelsea kwam er maar moeilijk door en had geluk dat het geen strafschop tegen kreeg, omdat John Terry hands maakte in zijn eigen strafschopgebied. Niet voor het eerst dit seizoen was Hazard weer eens goud waard voor de ploeg van Mourinho. Hazard lag op volle snelheid, ging makkelijk naar het gras en kreeg een strafschop.

De Speler van het Jaar in de Premier League ging zelf achter de bal staan en nam een van de slechtste strafschoppen van het seizoen. De sterspeler van Chelsea had geluk dat hij de bal terugkreeg en met een knappe kopbal tekende hij alsnog voor de 1-0. Voor Hazard was het alweer de negende keer dat hij de score opende dit seizoen, waarmee hij Sergio Agüero van Manchester City (met acht openingsgoals) achter zich liet.

Direct na rust gingen beide ploegen er nog even tegenaan, maar daarna zakte het niveau helemaal in. Kansen vielen er niet meer te noteren, Chelsea geloofde het wel en Crystal Palace kwam er niet door. Pas een minuut of tien voor tijd viel er weer wat te beleven voor de fans. Na goed werk van William kon Didier Drogba uithalen; de Ivoriaan werkte de bal rakelings langs de voor hem verkeerde kant van de paal.

In de slotfase zette Crystal Palace nog wat aan tegen het allerminst indrukwekkende Chelsea, maar de thuisploeg hield ook bij een aantal gevaarlijke hoekschoppen stand. Manager Mourinho vond het door de uitslag allemaal wel prima: de Portugees werd al voor de achtste keer in zijn carrière kampioen. Eerder werd hij dat met FC Porto (twee keer), Chelsea (twee keer), Internazionale (twee keer) en Real Madrid (een keer).

-
Chelsea is de terechte kampioen

Meer nieuws

Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
6
Ajax heeft boodschap voor geïnteresseerde clubs: talent is niet te koop
17
Enquête over Duits elftal zorgt voor ophef: 'Waanzin, is absoluut racistisch'
34
Vertrouwen in basisplaats in Nederlands elftal: 'Hoef me niet meer te bewijzen'
19
Ronaldo belt 2 ex-ploeggenoten om hen warm te maken voor transfer naar Al-Nassr
5
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties