Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Goudhaantje schiet NEC vanaf elf meter naar knappe vijfde plek

Laatste update:

NEC verloor slechts één van de laatste acht ontmoetingen met FC Utrecht en begon dan ook als lichte favoriet aan het duel. De Nijmegenaren, die hun laatste twee wedstrijden voor de interlandbreak ook winnend afsloten, lieten de bal in de openingsfase echter aan de tegenpartij en wachtten geduldig op hun kans. Heel veel meer dan een aantal kleine mogelijkheden voor de smaakmakers Santos en Anthony Limbombe leverde dat in de eerste helft echter niet op.

Speler die het meest in het oog spring bij NEC was doelman Benjamin Kirsten, die met een aantal knappe reddingen voorkwam dat de gasten de leiding namen. De Duitser greep bijvoorbeeld uitstekend in na een knal van Bart Ramselaar, terwijl ook Sébastien Haller de doelman op zijn pad vond. Nacer Barazite, voortdurend uitgefloten door de thuisfans, kreeg de beste mogelijkheid: de spelmaker van Utrecht wilde rustig afwerken, maar stuitte ook op de attent keepende Kirsten.

Het spelpeil hield al met al niet over en daar kwam ook na de pauze weinig verandering in. NEC mocht zich echter gelukkig prijzen met scheidsrechter Pol van Boekel, die een minieme overtreding in de zestien van Yassin Ayoub op Navarone Foor genoeg vond om de bal op de stip te leggen. Santos toonde aan in absolute topvorm te verkeren: met een knal in de kruising verzilverde hij de strafschop.

FC Utrecht trok daarna wel ten aanval, maar het ontbrak bij de bezoekers aan de overtuiging. In het resterende halfuur na de 1-0 hoefde Kirsten slechts twee keer serieus in actie komen. Hij plukte een bal weg voor de voeten van de gevaarlijk doorkomende Barazite en maakte in de slotfase een kopstoot van invaller Kristoffer Peterson onschadelijk. Lucas Woudenberg liet vervolgens nog een goede kans op de 2-0 liggen. Zijn knal vloog rakelings voorlangs.

-

Meer nieuws

Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
7
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
53
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
14
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties