Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gouweleeuw baalt: 'De afspraak was dat ik twee jaar zou blijven'

Laatste update:

De 24-jarige Gouweleeuw ging in de zomer van 2013 aan de slag in Alkmaar, na drie seizoenen in het shirt van sc Heerenveen. Hij tekende destijds een contract voor vijf jaar, maar maakte vast een afspraak met AZ voor de toekomst. "De afspraak was dat ik hier twee jaar zou spelen en dat speel ik nu. Dan is het jammer dat er een veto wordt uitgesproken", beklaagt Gouweleeuw zich hardop.

"De manier waarop ze er mee omgaan vind ik jammer. Ik heb vaak aangegeven een stap te willen maken. Vorig jaar al", geeft de achterhoedespeler aan. Het meningsverschil dat hij had met AZ is inmiddels wel uitgesproken en Gouweleeuw erkent dat hij weinig kan doen, als AZ gewoon 'nee' zegt tegen een transfer. Hij staat er immers nog drie jaar onder contract. Het in de doofpot stoppen wil hij echter niet.

Dat AZ niet wil meewerken aan een vertrek van aanvoerder Gouweleeuw is logisch. Als hij weg zou gaan naar Griekenland, zou de selectie van John van den Brom nog verder leeglopen. Simon Poulsen ging naar PSV, Nemanja Gudelj naar Ajax, Aron Jóhannsson vertrok naar Werder Bremen, Esteban ging transfervrij weg uit Alkmaar en koos voor Trabzonspor, Steven Berghuis trok naar Watford en Wesley Hoedt naar Lazio.

Snap jij dat AZ niet meewerkte aan een transfer van Jeffrey Gouweleeuw?

Meer nieuws

Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
0
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
48
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
17

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties