Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Graafschap stelt Vreman aan als tijdelijke opvolger van ontslagen Robbemond

Laatste update:

Vreman staat donderdag voor het eerst voor de groep als De Graafschap zich voorbereidt op de competitiewedstrijd tegen MVV Maastricht. "We zijn blij dat Jan bereid is om voor de komende duels ons uit de brand te helpen, het toont het hart voor de club dat Jan heeft", aldus algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp. "Het stelt ons in staat om, samen met onze nieuwe technisch manager Peter Bijvelds en het klankbord voetbalzaken, te zoeken naar een nieuwe trainer." Het is nog niet bekend hoelang Vreman de functie van interim-trainer zal vervullen. De club spreekt over 'de komende duels'.

Na twee seizoenen op rij waarin promotie naar de Eredivisie op het nippertje werd gemist, ging De Graafschap afgelopen zomer in zee met Robbemond als opvolger van Mike Snoei. In de slotfase van deze voetbaljaargang is het bestuur tot de conclusie gekomen dat er een andere trainer voor de groep moet komen. De Superboeren wonnen al vijf wedstrijden op rij niet in de Keuken Kampioen Divisie, wachten al zes uur op een doelpunt en bezetten de tegenvallende negende plaats. Afgelopen week werd met 2-0 verloren van zowel NAC Breda als Roda JC Kerkrade.

"Dit was een hele moeilijke beslissing en we zijn hierin zeker niet over één nacht ijs gegaan", benadrukt Ostendorp. "Met de aanstelling van Reinier sloegen we afgelopen zomer een nieuwe weg in. Aanvankelijk merkten we ook de gewenste frisse wind, alleen in de voorbije maanden stokte de ontwikkeling. We hebben veel waardering voor de inzet, kennis en kunde van Reinier, alleen zijn van mening dat hij niet langer meer voor De Graafschap de beste hoofdtrainer is. Daarin moeten we eerlijk zijn en die boodschap hebben we vandaag overgebracht."

Robbemond is 'teleurgesteld over de beslissing die door de directie is genomen': "Met deze staf had ik het vertrouwen dat we de negatieve spiraal van de laatste weken zouden kunnen doorbreken. Er zijn veel wedstrijden geweest waarin we goed voetbal hebben laten zien, maar daarvoor niet beloond werden met punten. Als trainer word je uiteindelijk afgerekend op de prestaties die je neerzet. De Graafschap is een hele speciale club met geweldige supporters en vrijwilligers, die ik graag wil bedanken", aldus Robbemond, die eerder werkzaam was bij PSV, AZ, Willem II en TOP Oss.

Verstandige beslissing van De Graafschap?

Meer nieuws

'PSG zorgt doelbewust dat PSV vele miljoenen misloopt voor Xavi Simons'
1
Emmen kan klus thuis klaren na laat gelijkspel op bezoek bij NAC
6
Gernot Trauner opgenomen in voorlopige EK-selectie Oostenrijk
4
Twee FC Twente-spelers één dag voor cruciale wedstrijd gespot op festival
17
FC Twente ziet welgeteld drie versterkingen rondlopen in de Eredivisie
6
Gedwongen vertrek bij Vitesse slaat in als een bom: 'Woede en onbegrip'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties