Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Graham Potter slaat aanbod van Ajax af; Amsterdammers moeten verder kijken

Laatste update:

Engelse journalist Sam Cohen wist zondag te onthullen dat Potter en Ajax in gesprek waren over een samenwerking. Zowel de raad van commissarissen (RvC) als de geschorste Alex Kroes wilde de trainer graag naar de Johan Cruijff ArenA halen.

Meer: Leroy Fer werkte onder Farioli én Potter: ‘Ik denk dat hij beter bij Ajax past’ | Francesco Farioli reageert op geruchten rondom overstap naar Ajax

Na de eerste gesprekken, die overigens door Potters agenten gevoerd werden, heeft de Engelsman nu toch de stekker uit de onderhandelingen getrokken. De exacte reden blijft vooralsnog onduidelijk.

Mogelijk heeft het met de bestuurlijke en sportieve chaos te maken die in Amsterdam heerst. Ajax leed zondag een recordnederlaag bij Feyenoord (6-0), is nog niet zeker van Europees voetbal en is daarnaast in de ban van de affaire tussen de RvC en Kroes. Termen als 'slangenkuil' en 'wespennest' doen meer dan eens de ronde in de voetbalwereld, wat mogelijk ook Potter ter ore is gekomen.

In elk geval zal Ajax verder moeten kijken. Van 't Schip heeft al bekendgemaakt terug te zullen treden en in een andere rol verder te gaan binnen de club.

Naar verluidt staan ook de namen van Pascal Jansen en Dave Vos nog op het lijstje. Eerstgenoemde is clubloos na zijn ontslag bij AZ, terwijl Vos momenteel de leiding heeft over de beloften van Ajax.

Potter is werkloos sinds zijn congé bij Chelsea in april 2023. De keuzeheer kreeg zijn ontslagbrief wegens teleurstellende resultaten. Het lek is in Londen echter nog altijd niet boven: noch onder Frank Lampard, noch onder huidig hoofdcoach Mauricio Pochettino weten the Blues weer aansluiting bij de Premier League-top te vinden.

Meer nieuws

Deschamps heeft enorme verrassing in definitieve EK-selectie Frankrijk
21
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Ronald Koeman maakt voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK bekend
104
Terugkeer naar de Eredivisie? Strootman bevestigt transfervrij vertrek bij Genoa
8
Belgische profclub houdt op te bestaan; woede richt zich tot grootaandeelhouder
2
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties