Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grandioos optreden Özil tegen hulpeloze Bulgaren, PSG ook succesvol

Laatste update:

Arsenal - Ludogorets 6-0
Arsenal zag de komst van Virgil Misidjan en consorten met vertrouwen tegemoet, na acht zeges en twee remises in de laatste tien duels. Het team van Arsène Wenger had de touwtjes al gauw in handen en kreeg kansen via Theo Walcott en Alexis Sánchez. De Chileen was niet succesvol bij zijn eerste poging, maar maakte dat een minuut later meer dan goed. Alexis werd gelanceerd door Alex Oxlade-Chamberlain, kapte zijn tegenstander uit in het zestienmetergebied en plaatste de bal met een prachtig lobje achter keeper Vladislav Stoyanov. De aanvaller continueerde daarmee zijn indrukwekkende staat van dienst namens Arsenal in de Champions League: Alexis was direct betrokken bij twaalf van de dertien goals in het miljardenbal sinds zijn komst. Misidjan was echter niet gekomen voor een nederlaag en zocht nadrukkelijk naar de gelijkmaker: driemaal vond hij David Ospina op zijn pad.

Niettemin was het Arsenal dat opnieuw toesloeg. Özil zag zijn teamgenoot vrijstaan voor het strafschopgebied en verstuurde een prachtige pass. Walcott nam aan en had de tijd en ruimte voor een fraaie uithaal in de bovenhoek: 2-0. Direct na rust maakte Oxlade-Chamberlain een einde aan de laatste illusies van de Bulgaren. Ludogorets werkte een voorzet van Kieran Gibbs weg, maar stelde the Ox daarmee onbedoeld in staat om er 3-0 van te maken. Na een briljante ingreep van Laurent Koscielny kon Santi Cazorla een heerlijke stiftbal versturen richting Özil, die op het doel afstormde en bekeken afrondde. De 5-0 en 6-0 kwamen er ook nog, allebei via de uitblinkende Duitser.

Paris Saint-Germain - FC Basel 3-0
Het strijdplan van Basel-trainer Urs Fischer was helder: terugzakken, PSG het spel laten maken en zo lang mogelijk de nul houden. Daarbij moet wel worden aangemerkt dat Michael Lang namens de bezoekers op de lat kopte. De defensieve tactiek wierp aanvankelijk zijn vruchten af, want de Fransen misten creativiteit en hadden het moeilijk om door de Zwitserse defensie te breken. In minuut veertig lukte dat toch. Een strakke voorzet van Blaise Matuidi belandde met wat geluk voor de voeten van Ángel Di María, die snoeihard uithaalde en zijn eerste Champions League-goal in bijna een jaar maakte. Lucas Moura maakte er na ruim een uur 2-0 van en PSG had in het restant weinig moeite om die voorsprong te verdedigen. Sterker nog: Edinson Cavani deed er in blessuretijd vanaf elf meter nog een schepje bovenop.

-
Wie eindigt hoger in de poule?

Meer nieuws

Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
2
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
20
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
23
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties