Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Grappig om te zien dat hij nu met Daley Blind op het veld staat'

Laatste update:

"Inmiddels ben ik gescheiden van zijn moeder maar we hebben nog steeds veel contact. Ik hoorde al eerder dat hij in de basis zou staan en voor de wedstrijd heb ik hem nog een paar aanwijzingen geappt. Die heeft hij allemaal opgevolgd, haha. Ik wist dat zijn kans zou komen", lacht Boukhari in gesprek met het Algemeen Dagblad. De huidige spitsentrainer van Sparta Rotterdam moest Lang in de afgelopen maanden wel op het hart drukken dat hij geduldig moest blijven.

"Geduld ja, dat heeft geen enkele jonge speler natuurlijk. Dat had ik ook niet. Dus ik zei hem dat zijn kans een keer zou komen. Nu, met die blessures bij Ajax (van David Neres en Zakaria Labyad, red.) is hij er klaar voor. Dat is goed van hem", gaat Boukhari verder. De oud-middenvelder stond vroeger vaak met Lang op het veld: "Dan kwam ik thuis van training en dan vroeg Noa of ik moe was. En dan gingen we vaak naar buiten, naar een veldje. Schieten, hooghouden, trucjes. Hij wilde altijd voetballen en was heel leergierig."

Boukhari nam zijn stiefzoon in die tijd regelmatig mee naar Ajax: "Danny Blind was toen mijn trainer. Hij heeft nog weleens op een veldje met Daley gespeeld. Grappig om te zien dat ze zoveel jaren later in hetzelfde elftal voetballen." Als het aan zijn stiefvader ligt, blijft het hier niet bij voor Lang en Boukhari denkt dat de jonge aanvaller met wat extra wedstrijdritme ver kan komen: "Hij kan nu de stappen maken die nodig zijn om te overleven in de voetbalwereld. Daar heeft hij lang genoeg voor gewacht."

Denk jij dat Noa Lang in de toekomst een onbetwiste basisspeler gaat worden bij Ajax?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
148
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
350
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties