Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Gravenberch clashte twee keer keihard met inmiddels ontslagen Nagelsmann'

Laatste update:

De technische leiding van Bayern was afgelopen zomer in zijn nopjes met het binnenhalen van Gravenberch, die een gouden toekomst wordt toegedicht. Eenmaal aangekomen in Beieren boterde het echter niet tussen de middenvelder en Nagelsmann, die eveneens in de zomer begon bij der Rekordmeister. Gravenberch raakte gaandeweg het seizoen steeds verder buiten beeld en kwam in de laatste vijf wedstrijden tot slechts twintig speelminuten.

Nagelsmann maakte Gravenberch enkele harde verwijten: de middenvelder zou te nonchalant zijn en achterin te weinig arbeid verrichten. Bovendien zou hij de balans op het middenveld niet voldoende bewaren. De eerste problemen voor Gravenberch ontstonden medio oktober in de groepsfase van de Champions League tegen Viktoria Plzen (2-4 winst), toen hij in de 56ste minuut inviel bij een 0-4 voorsprong. Met Gravenberch in de ploeg gaf Bayern nog twee doelpunten weg, waar hij door Nagelsmann nadrukkelijk op werd aangekeken.

De inmiddels ontslagen coach verloor het vertrouwen in Gravenberch als controlerende middenvelder en gebruikte de jongeling sindsdien vrijwel alleen op nummer 10. Gravenberch voelt zich op die plek echter niet senang en wist zijn stempel nauwelijks meer te drukken. De middenvelder werd tot zijn frustratie door toenmalig Oranje-bondscoach Louis van Gaal gepasseerd voor het WK in Qatar.

In januari raakte Gravenberch verder in de verdrukking bij Bayern. De middenvelder sprak met Nagelsmann vooraf af de volledige testwedstrijd tegen Red Bull Salzburg (4-4), waarin Daley Blind zijn officieuze debuut maakte, te gaan spelen. Gravenberch zag echter na een uur spelen het bord met zijn rugnummer tevoorschijn komen. Nagelsmann was des duivels over het nonchalante teruglopen van Gravenberch bij balverlies. Sindsdien startte hij nog slechts twee keer onder Nagelsmann.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties