Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gravenberch moet alleen Willems en 'de Goddelijke Kale' voor zich dulden

Laatste update:

Slechts twee voetballers waren ooit jonger toen zij op een EK of een WK in de basis van het Nederlands elftal stonden. Jetro Willems is met 18 jaar en 71 dagen op het EK van 2012 nog altijd de jongste en Bertus de Harder, ook wel bekend als de Goddelijke Kale, was slechts 71 dagen ouder toen hij op het WK van 1938 in de basis stond.

Meer: Begrip voor opvallende keuze van Koeman: ‘Hij heeft heel veel voorwaarden’

Gravenberch, die zijn zevende A-interland gaat spelen, vormt het middenveld met aanvoerder Georginio Wijnaldum en Frenkie de Jong. Ook Donyell Malen start maandag in de basis. Het tweetal vervangt Marten de Roon en Wout Weghorst. Frank de Boer had zondag op de persconferentie al aangekondigd dat hij ten opzichte van de eerste groepsduels twee wijzigingen zou doorvoeren.

Op de training daarna leek een briefje van assistent-bondscoach Dwight Lodeweges de basisplaatsen voor Gravenberch en Malen al te verklappen. In de achterhoede heeft De Boer geen wijzigingen doorgevoerd: Maarten Stekelenburg staat op doel en de vijfmansverdediging bestaat uit Denzel Dumfries, Stefan de Vrij, Matthijs de Ligt, Daley Blind en Patrick van Aanholt.

De Roon en Owen Wijndal behoren niet tot de wedstrijdselectie, die uit slechts 23 spelers mag bestaan, en zitten op de tribune. Vorige keer vielen Teun Koopmeiners en Cody Gakpo buiten de wedstrijdselectie.

Opstelling Noord-Macedonië: Dimitrievski, Ristovski, Velkovski, Musliu, Elmas, Ademi, Tricovski, Bardhi, Alioski, Trajkovski, Pandev.

Opstelling Nederland: Stekelenburg; Dumfries, De Ligt, De Vrij, Blind, Van Aanholt; Gravenberch, Wijnaldum, F. De Jong; Depay, Malen.

Nr.TeamMWGVP
1Nederland33009
2Oostenrijk32016
3Oekraïne31023
4Noord-Macedonië30030

UEFA European Championship
Macedonia FYR
0 - 3
Nederland

Meer nieuws

Koeman twijfelt over EK voor 32-voudig international: 'Heeft een slecht seizoen'
0
Koeman oppert nieuwe trainer voor Feyenoord: 'Zou hem geen slechte keuze vinden'
2
'Gewilde Xavi Simons komt op radar van volgende Europese grootmacht'
7
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
0
Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
16
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
83

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties